«

»

març 30 2014

BICICLETADA FAMILIAR A INCA

Bicicletada Inca 2014

PEDALEGEM CAP A UN MÓN MÉS SOSTENIBLE, INCA SOSTENIBLE

Aquest dissabte, 29 de març, les APIMA de tots els centres educatius públics d’Inca han celebrat la tercera bicicletada popular a Inca, amb una participació de més de dues-centes persones, demostrant una vegada més la força de la unió de les famílies d’Inca, i les seves ganes de treballar per millorar la seva ciutat.

Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu promoure l’ús de la bicicleta i la creació d’espais de mobilitat segura per als vianants i especialment pels escolars d’Inca, així com reclamar que s’implementi el Pla Integral de Bicicletes Públiques d’Inca que es va elaborar l’any 2009 i que es va abandonar a un calaix.

La bicicletada ha recorregut els principals carrers d’Inca, iniciant-se des del CEIP Ponent fins al CEIP Miquel Duran i Saurina, passant pel CEIP Llevant, el tercer centre públic de primària.

L’Itinerari ha estat dissenyat per tal de mostrar la necessitat de visibilitzar la necessitat d’unir els principals centres educatius públics de la ciutat.

D’una durada total d’una hora aproximadament, s’ha fet una aturada a Plaça d’Espanya on un nin ha llegit un manifest pdf per explicar la iniciativa i recordar a les autoritats l’obligació de promoure una ciutat més inclusiva i segura per a totes les persones.

FAPA Mallorca volem donar l’enhorabona a la coordinadora d’APIMA d’Inca per aquesta iniciativa i els encoratjam a continuar treballant així per l’educació i el benestar dels fills i filles de tots.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>