Internet i joves – recursos

WEBS AMB RECURSOS

La informació és imprescindible, Internet és un món que evoluciona i canvia molt ràpidament. Com a pares i mares hem de conèixer aquest món per entendre millor la relació que hi tenen els infants i joves, així com els perills que s’hi poden trobar.

  • Pantallas amigas – promoció de l’ús segur i saludable d’Internet i altres TIC, así como el foment de la ciutadania digital responsable en la infància i la’adolescència. Informació sobre ciberbullying, sexting, sextorsió, grooming, seguretat, privacitat…
  • Vida Digital + Segura – web d’IB Jove i altres entitats sobre seguretat a Internet, amb recursos per a joves, famílies, docents…
  • Internet Segura IB – web del Govern Balear, Policia Nacional i Guàrdia Civil sobre seguretat a Internet.

CONTROL PARENTAL

Les eines de control parental no són la solució per evitar tots els perills d’Internet als vostres fills, però a segons quines edats convé controlar i graduar els continguts als què pot accedir.

ACORDS D’ÚS DEL MÒBIL

Si voleu fer un acord d’ús del mòbil amb els vostres fills i filles vos recomanam que faceu junts el vostre propi acord. Mirau alguns dels exemples que vos oferim i pensau que és una oportunitat de parlar-ho plegats i conèixer millor el que pensau tots sobre com ha de ser la nostra relació amb el mòbil i Internet.