«

»

febr. 14 2015

Noves aportacions a Illes per un Pacte

poster-per-quc3a8-pacte-1D’acord amb l’acord pres a la reunió d’APIMAs de dia 7 de febrer, vos informam que:

 • La Coordinadora d’Illes per un Pacte ha ajornat el proper plenari del 14 de febrer per ampliar el calendari de treball sobre el document.
 • Des de FAPA Mallorca coordinarem la participació de les APIMA mitjançant l’aportació de les vostres esmenes a l’esborrany d’Illes per un Pacte.

La proposta és que doneu la vostra opinió, com a APIMA, sobre el contingut de l’esborrany del Pacte o sobre qualsevol altra qüestió que considereu de l’interès comú. Malgrat el procés ha estat obert a les aportacions de tothom des de l’inici, si no ho heu fet, ara és el moment de participar en aquesta oportunitat única de millorar el nostre sistema educatiu.

Per organitzar les aportacions:

 1. Enviau les vostres esmenes al correu electrònic pacte@fapamallorca.org.
 2. El termini per a la recollida d’esmenes acabarà dia 24 de febrer.
 3. Us convocam a tots els representants d’APIMA a participar d’una comissió especial de debat, triatge i redacció d’esmenes, amb data 25 de febrer a les 19 hores a la seu de FAPA Mallorca.

Podeu consultar l’esborrany i altres documents amb molta informació interessant als blocs de les Plataformes d’Illes per un Pacte:

  1. Blog d’Illes per un Pacte
  2. Cercle Educatiu (Mallorca)
  3. MenorcaEdu21
  4. Pitiüses per l’Acord

La intenció és disposar abans del proper plenari d’Illes per un Pacte d’un conjunt d’esmenes consensuades com a FAPA. Això no vol dir que el procés acabi aquí o que no poguem continuar treballant en el futur en la revisió de noves versions del document, però és una passa més per demostrar la nostra capacitat de participació, a més del que ja hem fet com a co-redactors del document.

Estam a la vostra disposició per a qualsevol aclariment o suggeriment.

Ara és el moment, el nostre moment !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>