«

»

abr. 27 2016

REVÀLIDES III – SUSPENSIÓ TEMPORAL DE TOTES LES PROVES

STOPBenvolguts companys i benvolgudes companyes,

En data d’avui, al programa “Al Dia” d’IB3 Ràdio, el Conseller d’Educació ha dit que demà es farà pública una resolució que PARALITZA TOTES LES PROVES (3er i 6è). Els equips directius dels centres ja han rebut una carta al respecte.

El Conseller ha indicat que l’administració compleix la normativa per imperatiu legal però:

  • Està EN CONTRA de les proves.
  • Aquestes proves NO AJUDEN a la millora de l’educació.
  • Reconeix que les proves generen desconfiança.

Així doncs, la seva voluntat és de no generar més caos i de respectar l’avaluació que es fa als centres i, per això, deixa les proves en suspens a l’espera de:

  • el resultat de la tramitació al Congrés dels diputats de la proposició legislativa per a paralitzar el calendari d’implantació LOMCE o, si no es tramita, …
  • una reunió de la Conferència Sectorial d’Educació (on són tots els consellers de les comunitats autònomes) on es decidiria com fer les proves.

Mentres esperam una resolució definitiva, que probablement arribi la segona quinzena de maig, les famílies hem de seguir treballant i hem d’aprofitar aquest temps per recordar que, malgrat  una bona avaluació és una part imprescindible del fet educatiu, una avaluació mal feta com la que planteja la LOMCE podria perjudicar els nostres fills/es, és inadmissible i no la podem autoritzar.

Aquí teniu el tall de veu del CONSELLER.

FAPA MALLORCA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>