«

»

set. 13 2013

VAGA INDEFINIDA – INFORMACIÓ

vaga_infoSembla que la situació no canvia, avui la Conselleria ha reconegut que les relacions estan rompudes, però tot i això, des de FAPA Mallorca seguim treballant per cercar solucions.

Dia 11 de setembre hem fet una petició a la Defensora del Poble perquè actuï de mediadora entre la Conselleria i els docents, però encara no hem rebut cap resposta.

També hem preparat un recull d’eines i d’informació link-blue sobre la vaga que estan a la vostra disposició, d’acord amb el compromís pres a les assemblees informatives i com a Federació amb tots els socis. Les propostes estan pensades des del nostre àmbit de famílies però cal que cerqueu sempre que us sigui possible la col·laboració de tots els membres de la comunitat educativa (docents, equips directius…).

El recull de propostes s’anirà ampliant, modificant i millorant en la mesura en què ens comuniqueu les vostres iniciatives i hi participeu amb les vostres esmenes. També hem recollit a la web les propostes de CRIDA i la informació dels sindicats convocants i l’assemblea de docents.

No ens cansarem de repetir que des de FAPA Mallorca treballam per evitar que s’allargui la vaga i per això vos demanam la màxima implicació davant aquest moment sense precedents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: