«

»

nov. 26 2013

28N COMUNICAT

28NRAONS-01_petitLa Plataforma CRIDA, en representació de la seva assemblea, i FAPA MALLORCA, en representació de les 190 associacions que la formen, volem comunicar que aquest 28 de novembre les comunitats educatives tornam a obrir els centres per parlar d’educació.

Ara fa un any de les primeres Assemblees-Tancades del 28N, en les quals les comunitats educatives dels centres es reuniren per analitzar i parlar de l’educació que volem pels nostres infants, d’acord amb la iniciativa “Tancat per retallades-Obert per l’educació”.

28n_petit

Així doncs, des de CRIDA i FAPA pensam que és el moment per obrir un nou espai de reflexió, per saber en quin punt estam a cada Comunitat Educativa i per decidir les noves passes a fer. L’alumnat és una peça clau en tot procés educatiu i precisament per ells seguirem reivindicant una educació de qualitat, una educació on hi participem tot els agents socials de la comunitat educativa i a on el diàleg hauria de ser el principal motor.

Per això hem proposat a les comunitats educatives organitzar l’assemblea 28N–2013 sota el lema:

“TENIM RAONS PER OBRIR”

Una assemblea que ha de ser un exemple de democràcia als centres educatius, la mateixa democràcia que ens volen llevar amb les properes reformes que preveuen la pèrdua de competències dels Consells Escolars, entre d’altres perles.

Per facilitar aquest esdeveniment, des de la Plataforma CRIDA i FAPA Mallorca, s’ha posat a l’abast de les comunitats educatives el material documental i audiovisual necessari per treballar els temes que més ens preocupen dins cada centre i d’actualitat.

Així cada comunitat educativa treballarà d’acord amb les característiques que defineixen la seva personalitat i alhora ben coordinats, molt conscients que gràcies a la unitat d’acció hem aconseguit fites extraordinàries.

Hem obert portes que mai no havien estat al nostre abast. Els diferents membres de les comunitats mai no havíem caminat tan a prop i per això no deixarem escapar aquesta oportunitat i anirem UN POC MÉS LLUNY.

Volem demostrar a qui ens governa que LES COMUNITATS EDUCATIVES VOLEM I PODEM ENTENDRE’NS, que som un col·lectiu fort, obert i capaç d’arribar al consens i que volem mantenir el paper que ens correspon dins el sistema educatiu, sense imposicions.

No ens queda massa temps, la LOMCE segueix la seva tramitació i aviat s’aprovarà definitivament, per això les famílies, els mestres, l’alumnat i la societat en el seu conjunt hem de dir alt i clar que TENIM RAONS PER OBRIR els centres aquest 28N, al manco “un/a raó” a cada casa, ells/es són la raó més poderosa i per ells/es seguirem endavant.

Plataforma CRIDA i FAPA Mallorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: