«

»

gen. 09 2015

Ajudes de menjador – terminis

Vos recordam que dia 8 de gener ha començat el termini per presentar les sol·licituds d’ajudes de menjador, i aquest acaba dia 16 de gener, segons està publicat al BOIB 174, de 20 de desembre de 2014

Cinquè. Sol·licituds i termini de presentació

1. Les sol·licituds per obtenir les ajudes de menjador s’han de formalitzar en un imprès normalitzat, que ha de ser elaborat i facilitat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats. El model es pot trobar a la pàgina web oficial (http://dgplacen.caib.es).

2. En cas que l’ajuda se sol·liciti per a més d’un membre de la família en el mateix centre on es cursin estudis durant el curs escolar 2014-2015, o se sol·licitin ajudes de menjador per motius socioeconòmics o de transport conjuntament, la petició s’ha de formular en un únic imprès.

3. Les sol·licituds s’han de presentar, adequadament emplenades, als centres educatius on es cursin estudis durant el curs escolar 2014-2015 en el termini comprès entre el dia 8 de gener de 2015 i dia 16 de gener de 2015, ambdós inclosos, i cal adjuntar-hi la documentació que s’enumera en l’apartat sisè d’aquesta Resolució.

4. És possible esmenar la sol·licitud o la documentació presentada en el termini de 3 dies hàbils.

Podeu llegir el comunicat que vàrem emetre conjuntament amb les associaciones de directors de Primària i Secundària, per denunciar el complicat procediment d’aquestes ajudes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>