Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

JORNADES RECERCA I INNOVACIÓ EDUCATIVA

1 juliol, 2014 @ 8:00 - 19:00

JORNADES RECERCA I INNOVACIÓ EDUCATIVA (IRIE)

L’Institut d’Innovació i Recerca Educativa (iRie), antic ICE, organitza les Jornades de Recerca i Innovació Educativa de les Illes Balears (30 de juny i 1 de juliol)una proposta de trobada dels investigadors del món educatiu. Són unes jornades obertes a tota la comunitat educativa (estudiants i professorat de diferents nivells, associacions de mares i pares), i la societat en general interessada a conèixer l’actualitat de la recerca, que poden assistir-hi com a públic i participar en els torns oberts de paraula.

L’IRIE com a institut de recerca se dóna a conèixer i implica els diversos sectors de la realitat social, tant en el coneixement de l’estat real de la situació educativa, com en el de les línies d’estudi obertes en un camp que afecta tots els membres de la societat.

 Per tant, l’objectiu de les Jornades és oferir un punt de trobada als investigadors del món educatiu, que esdevingui un fòrum de reflexió i, alhora, un mostrador de l’actualitat del sector, tant de la recerca com dels projectes d’innovació. Concretament es pretén presentar els grups de recerca adscrits a l’IRIE, comunicar els resultats de les recerques i de les innovacions educatives i potenciar la xarxa i l’intercanvi educatiu.

Des de l’IRIE apostam per institucionalitzar uns mecanismes de difusió del debat del món educatiu en temps real, perquè tots els investigadors i grups de recerca puguin disposar d’una plataforma per donar a conèixer la seva tasca.

Aquestes Jornades de Recerca i Innovació Educativa de les Illes Balears  neixen amb voluntat d’establir-se i romandre, i amb vocació d’esdevenir un referent i fer-se un lloc en el calendari biennal dels investigadors.

Destinataris

  • Els grups de recerca adscrits a l’Institut de Recerca i Innovació Educativa, tant els grups consolidats com els associats. Els membres dels grups de recerca seran els protagonistes de les Jornades amb l’assistència, la presentació de la seva feina, i la participació en les presentacions i taules rodones.
  • Tota la comunitat educativa (estudiants i professorat de diferents nivells, associacions de mares i pares), i la societat en general interessada a conèixer l’actualitat de la recerca, està convidada a assistir-hi com a públic i a participar en els torns oberts de paraula.

Desenvolupament

Les jornades es realitzaran els dies 30 de juny i 1 de juliol de 2014 a l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos del campus de la UIB. Inclouran conferènciestaules rodones i presentació de pòsters.

Mostra els detalls

Data:
1 juliol, 2014
Hora:
8:00 - 19:00

Recinte

Edifici Gaspar Melchor de Jovellanos
Carretera de Valldemossa, km 7,5
Palma, Illes Balears 07120 Espanya
+ Mapa de Google
Web:
http://www.uib.es/lauib/localitzacio/Campus/Edificis/