«

»

maig 17 2013

LA COMUNITAT EDUCATIVA DESPERTA

Benvolguts socis i companys,

vos volem presentar un document audiovisual que pren especial interès pel fet que avui continua la seva tramitació la LOMCE, amb l’entrada al Consell de Ministres.

El document pretén mostrar l’activitat que al llarg d’aquest curs han dut endavant la comunitat educativa de les Illes, de la qual en formen part cadascuna de les APIMA de la nostra Federació.

També hem intentat transmetre de la forma més fidel els missatges que ens heu fet arribar com a conclusions de les darreres assemblees.

Les comunitats educatives també han fet els seus vídeos, els podeu veure aquí i al canal de Youtube de FAPA Mallorca

Crec que no podríem haver trobat millor dia per iniciar la seva difusió perquè cal fer visible la nostra activitat i la nostra convicció que volem participar en la construcció del model educatiu que afecti als nostres fills i filles.

I cal igualment demostrar el nostre rebuig a les imposicions amb tota la força i contundència que ens sigui possible, per això reiteram el nostre rebuig a una normativa com la LOMCE que no és una altra cosa que una contrareforma ideològica que no ataca els vertaders problemes del sistema educatiu actual, com ara el fracàs escolar.

Podeu llegir també la carta que ha adreçat CEAPA al president del govern de l’estat espanyol i el comunicat de la Plataforma convocant del 9M a Balears, demanant la retirada de la LOMCE i el relleu del ministre d’Educació.

Per acabar, vos demanam que en faceu tota la difusió que vos sigui possible i que poseu en alerta les famílies per si la setmana que ve hem de preparar alguna acció en resposta a l’entrada de la llei al Consell de Ministres.

 

1 comment

1 ping

  1. Vicenç

    Impressionant, emocionant i un vertader testimoni de compromís… veure les aportacions de les diferents comunitats educatives en aquesta circular.
    Veure’ns colze amb colze en aquestes iniciatives és l’únic que paga el temps i l’esforç que deixam al darrere de tota la tasca. GRÀCIES I ENDAVANT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>