↑ Torna a Llegim en Família

Llegim en Família – Sant Jordi 2015

santJordi_3llegimenfamilia_logo2

El proper 23 d’abril és Sant Jordi, Dia Internacional del Llibre a molts de països, així que ja tenim l’excusa perfecta per tornar a parlar de la importància de Llegir en Família.

Per Sant Jordi els llibreters organitzen fires i activitats al voltant de les novetats editorials, pel que hem cercat algunes d’aquestes novetats per il·lustrar aquest dia. N’hi ha moltes més i recordau que el plaer de la lectura només l’aconseguirem trobant el “nostre” llibre, el de cada un.

Segurament al municipi o barriada també organitzen activitats per Sant Jordi; a la biblioteca, a una llibreria o al vostre mateix centre. Vos animam a que contacteu amb ells i hi participeu, fent-ne difusió ja estam animant a la lectura.

  • El material per enviar a les famílies i publicar al vostre blog o xarxa social, les APIMA adherides el podeu personalitzar amb el vostre logo i/o nom. Si voleu les plantilles originals per fer alguna adaptació demanau-nos-les.
  • Vos volem recordar la importància de coordinar-se amb el vostre centre perquè coneguin i participin d’aquesta iniciativa.

Material Sant Jordi 2015

  • Carta exemple per informar a les famílies word
  • Recomanacions de lectures (*), per franges d’edat  
  • Cartell del programa, per si el voleu imprimir i penjar a l’escola  
  • Logos del programa per utilitzar a la vostra web: logo 1logo 2

logo 1

logo 1

logo 2

logo 2

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>