«

»

juny 26 2024

MOTXILLES SOLIDÀRIES 2024

 

Torna la campanya Motxilles Solidàries amb la Fundació Solidaris que, gràcies a la vostra participació, ha permès que el curs passat més de 800 nins i nines es poguessin començar el curs amb material escolar com la resta de la seva classe.

En aquest projecte hi col·laboren, entre d’altres, FAPA Mallorca i, si voleu, vosaltres com a APIMA SOLIDÀRIA. Podeu consultar més informació a la web de Fundació Solidaris.

La situació econòmica per a moltes famílies continua essent precària i massa alumnes necessitaran nou material escolar per començar el proper curs en les mateixes condicions que els seus companys i companyes, pel què vos tornam a demanar la vostra col·laboració.

COM PARTICIPAR

ORGANITZAU UNA RECOLLIDA A LA VOSTRA ESCOLA

Per ajudar a l’equitat a les aules, tots els infants tenen dret a començar el curs amb material escolar com els seus amics i amigues, pel que vos demanam que el material recollit sigui nou o en molt bon estat. Vos adjuntam:

  • El cartell de la campanya, amb un espai editable on podeu afegir la informació concreta de la vostra recollida (lloc, dies, material…); també podeu afegir-hi el vostre logo. [DESCARREGAR CARTELL]
  • Un model de circular per informar a les famílies, que podeu adaptar com considereu. [DESCARREGAR CIRCULAR]

Els materials que més es necessiten són motxilles noves o en molt bon estat, retoladors i llapis (capsa 10 o 12) i quaderns de quadres o ratlles (DIN A4).

ENTREGAU EL MATERIAL RECOLLIT

  • FUNDACIÓ SOLIDARIS
  • Montevideo, 3, Palma – tel 971 241 964
  • dilluns a divendres: 9.30-13h – dijous: 16-18:30h

També es poden fer donatius al compte: ES30 2100 8634 2902 0001 9550, amb el concepte “Aportació Motxilles Solidàries”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>