«

»

abr. 26 2016

REVÀLIDES II – COMPARTIR LA INFORMACIÓ ÉS FEINA DE TOTS

CompartirBenvolgudes companyes i benvolguts companys,

Com ja us vàrem informar la setmana passada després de la reunió amb la Conselleria d’Educació, les proves de sisè de primària estan ajornades i en teoria s’havia de produir alguna comunicació pública sobre les proves de tercer.

Malgrat això, divendres  passat vàrem saber que alguns procediments relacionats amb les proves continuen el seu camí i que moltes famílies havíeu rebut els qüestionaris complementaris, inclús de les proves de sisè, teòricament ajornades.

Per això, tenint en compte la confusió actual i les conseqüències que podrien tenir les revàlides, consideram que no es recomanable emplenar els qüestionaris que ens han passat i que cal prendre consciència, tant pel que fa a L’OPOSICIÓ contra les proves, com per la TASCA INFORMATIVA QUE TOTS HAURÍEM D’ASSUMIR.

Amb aquest objectiu, des de FAPA Mallorca us demanam que compartiu aquesta informació sobre les revàlides per a què totes les mares i els pares puguin decidir si volen OPOSAR-SE A LES PROVES i si volen ajudar-nos a difondre la informació adjunta.

Així doncs, us tornam a posar a l’abast els documents que hauríeu de lliurar als tutors/ores dels vostres fills/es o a la direcció del centre per oposar-vos a les proves o per discrepar:

I també compartim el següent material per informar a les famílies del vostre centre:

QUE LA INFORMACIÓ ARRIBI A TOTES LES FAMÍLIES ÉS FEINA DE TOTS, COMPARTIU-LA.

FAPA MALLORCA

1 ping

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>