Tallers Balears Sense Plàstic

En col·laboració amb la Fundació Save The Med, des de FAPA Mallorca vos oferim uns tallers gratuïts del seu programa Balears Sense Plàstic (BSP), una iniciativa que busca treballar amb entitats, institucions i empreses per reduir el consum de plàstics d’un sol ús i cercar alternatives de substitució de menor/nul impacte. Aquesta problemàtica posa en risc els ecosistemes naturals, socials i econòmics de les Illes Balears i la salut de les persones.

Amb BSP ens tracem l’objectiu d’inspirar un moviment social que involucri comunitat, entitats, organitzacions, empreses, productors i autoritats locals en la conscienciació de la problemàtica i acompanyar-los en la implementació d’una política de reducció de productes i envasos plàstics d’un sol ús per processos, productes i serveis lliures de plàstics d’un sol ús (PSU).

La realitat de les Illes presenta l’escenari idoni per a dur a terme aquest exercici, tant per les seves característiques geogràfiques i demogràfiques que suposen unes dinàmiques de consum elevades i una gestió de residus sovint problemàtica, així com pel nou marc legal proporcional per la nova llei de Residus: Llei Balear de Residus i sòls Contaminats (Febrer 2019-Març 2021).

El taller on-line “A casa i a l’escola, lliures de plàstics d’un sol ús” està dissenyat per a pares i mares (amb possibilitat de participació dels fills/es) associats a AFAs membres de FAPA Mallorca, però també obert a altres col·lectius com associacions de comerços o de veïnats. Sovint veim un desajust entre la conscienciació que es genera a les escoles i la manca d’informació i eines a l’entorn familiar, pel que el treball en ambdós àmbits és cabdal per aconseguir canvis.

A través d’aquests tallers BSP, en col·laboració amb FAPA Mallorca, convida a famílies i docents a unir-se al desafiament i prendre accions per a eliminar l’ús indiscriminat dels plàstics d’un sol ús.

Inscripció als tallers online “COM REDUIR EL PLÀSTIC AL MEU ENTORN”

Més informació: tupa@savethemed.org – 971 485 106.