SERVEIS DE LA FEDERACIÓ

ASSESSORAMENT TÈCNIC

Les APIMA federades tenen assessorament sobre qualsevol dubte de gestió o de funcionament que poden sorgir en el dia a dia de la seva activitat.

ASSEGURANCES

Totes les associacions tenen l’obligació de tenir contractades unes assegurances per desenvolupar la seva tasca. Les APIMA federades tenen incloses aquestes assegurances obligatòries, així com la possibilitat de contractar altres assegurances necessàries per a activitats concretes, amb les màximes garanties legals, l’assessorament necessari i  amb unes característiques, preus i condicions ajustats al nostre àmbit.

FAPA Mallorca té un acord amb Arç cooperativa, corredoria d’assegurances especialitzada en el sector de l’economia social i solidària i el món associatiu i la primera d’Europa en disposar de la certificació EthSI (Ethical and Solidarity Based Insurance), segell europeu de qualitat de la gestió ètica i solidària per asseguradores.

  • Per obtenir més informació, còpia de la vostra documentació o per contractar noves pòlisses accediu al portal de servei d’assegurances ARÇ-FAPA Mallorca  o posau-vos en contacte amb Arç Cooperativa (934 234 602 – extensió: 2010; mallorca@arcportal.net) identificant-vos com a APIMA federada a FAPA Mallorca i el vostre NIF.
assegurances

ASSESSORAMENT JURÍDIC

La nostra tasca moltes vegades abasta àmbits normatius o legals que poden escapar de la nostra preparació. Aquest servei, gratuït per a les APIMA federades, ens dóna la tranquil·litat de poder fer les consultes legals necessàries, referides a l’activitat de l’APIMA.

També s’ofereix un servei a tots els associats a les APIMAS que vulguin resoldre temes privats (penals, mercantils, de família…), als què s’aplicaran les tarifes mínimes marcades pel Col·legi d’Advocats.

  • Totes les consultes s’han d’adreçar per correu electrònic a la secretaria tècnica de la Federació.

ASSESSORAMENT COMPTABLE I FISCAL

FAPA Mallorca inclou, per a les APIMA federades, consultes en matèria comptable i fiscal i la presentació a l’Agència Tributària d’imposts obligatoris (consultau condicions). Com a servei complementari les APIMA que ho desitgin poden contractar un servei més ampli de comptabilitat i fiscalitat amb unes condicions molt favorables.

  • Totes les consultes s’han d’adreçar per correu electrònic a la secretaria tècnica de la Federació.

SUPORT PER A ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Totes les APIMA federades poden disposar del servei de la XAE – Xarxa d’Activitats Extraescolars per ajudar-vos en l’organització i gestió d’activitats: extraescolars, escoles d’estiu, Pasqua o Nadal, o en la contractació de nous monitors o dels existents.

  • Totes les consultes s’han d’adreçar per correu electrònic a la secretaria tècnica de la Federació.