FORMACIÓ

formacio2

La nostra tasca com a representants del col·lectiu de famílies és molt important i, al mateix temps, complexe. En una societat com la nostra, en contínua i ràpida evolució, els reptes són molts, i van canviant així com els nostres fills i filles van creixent.

La formació pot enfocar-se de distintes maneres: informació o discussió, reflexió o debat, però sempre és positiu per a tots tenir un espai comú, un punt de trobada on poguem créixer com a pares i mares. Més enllà d’un concepte clàssic d’escola de pares on el nostre paper sigui el d’aprenent, us animam a organitzar aquests espais de trobada on poguem ser, al mateix temps, alumnes, mestres i companys, on aprendre el que ens falta i compartir el que sabem.

Des de FAPA Mallorca us oferim tallers per a juntes directives, dissenyats des de l’experiència i amb la informació necessària per fer la nostra tasca amb seguretat i projecció de futur, xerrades per a famílies i distints recursos formatius.

INSCRIPCIONS FEBRER 2024

JORNADA OCTUBRE 2023

OFERTA FORMATIVA

1 comment

2 pings

 1. Pere Bennassar

  Benvolguts companys. Som vocal de la junta de l’amipa de ceip joan mas de pollença. Estam intentant organitzar un servei de matinet per al curs vinent i hem sabut que hi ha ajuts o subvencions de la conselleria. En tenen vostes constancia? Ens poden referenciar aquestes subvencions? Moltes gracies

 2. Francisca

  Hola me voldria spuntar a totes ses classes de formació que feis per montar bè l,Afa Pinyol Vermell
  Sonc na Francisca Amengual Sastre

  1. FAPA Mallorca

   Hola Francisca,
   Te pots inscriure picant a l’enllaç de la capsa verda “Inscripció formació juntes directives” que hi ha més amunt.

   O directament a http://www.fapamallorca.org/formacio-22-23

   Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: