«

»

febr. 06 2016

Dia Internet Segura 2016

DIA D’INTERNET SEGURA

Implica’t per una Internet més segura !!

9 de febrer de 2016

Els nins i nines comencen a utilitzar Internet als 7 anys, entre els 9 i els 16, passen online una mitjana de 88 minuts diaris. Cada vegada creixen més les eines d’Internet que els nostres fills i filles empren a diari, i al mateix temps ho fan els conflictes i riscs amb els quals els poden trobar.

És important que tots, i especialment la comunitat educativa, sigui conscient d’aquests riscs i treballem per aconseguir una Internet segura i fer-ne un ús responsable i profitós.

El Dia d’Internet Segura #SID2016 és una ocasió  per augmentar la conscienciació, difonent entre tots aquesta iniciativa i els recursos per aconseguir-ho.

En aquest sentit vos recordam que dia 1 de febrer comença la segona edició del curs de Seguretat TIC i Menors, del qual en som col·laboradors.

Diferents organismesde l’administració de les Illes Balears (Oficinade Defensa del Drets del Menor, Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar, els Policies Tutors, IB Jove i la Fundació Bit) proposen una sèrie d’actuacions per fomentar la seguretat a laxarxa, que podeu consultar al document  “Dia d’Internet Segura 2016”.

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: