↑ Torna a Llegim en Família

El conte convidat – Llegim en Família

El-conte-convidat-2

EL CONTE CONVIDAT

UNA PROPOSTA QUE PERMETRÀ ALS NINS I NINES DE POLLENÇA

PARTICIPAR EN LA CREACIÓ D’UN CONTE COL·LECTIU FINS A FINALS DE JULIOL

Què és?

Són quatre maletes viatgeres, diferents segons l’edat, en les què trobaràs les bases per anar creant un conte entre tots i totes. Cada conte està apadrinat per un escriptor diferent, que ens ajudarà a fer-lo i a posar un final rodó.

Aquí pots consultar les bases per participar  pdf

Tots els contes tenen una proposta d’inici de conte, inspirada en El llibre de les bèsties, ja que enguany celebram l’any literari Ramon Llull.

HI HAVIA UNA VEGADA, A PROP D’UN BELL RIU,

MOLTES BÈSTIES REUNIDES QUE VOLIEN ESCOLLIR REI

Com ho faig?

Pots treure en préstec la maleta de la teva edat a les biblioteques de Pollença, a dins hi trobaràs tot el que has de menester per fer la teva part del conte. Perquè et sigui més fàcil, pots reservar la teva maleta.

Què en farem?

Una publicació que et permetrà després poder llegir-lo a les biblioteques municipals, a les biblioteques de les escoles de Pollença i aquesta web, tantes vegades com vulguis.

VINE I AFEGEIX-TE AL CONTE !!

RESERVA LA MALETA

INICI DELS CONTES
ElConteConvidat_inici

 

Reserva – El conte convidat

ON ESTAN LES MALETES? de dia 1 a dia 15 a la Biblioteca del Port de Pollença – Tel. 971866405 – Horari de dia 16 a dia 31 a la Biblioteca Pollença – Tel. 971530108 (Opció 7) – Horari INFANTIL 1r – 2n ON ESTAN LES MALETES? de dia 1 a dia 15 a la Biblioteca del Port …

Veure pàgina »