Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

DIA NACIONAL DE LA NUTRICIÓ

28 maig, 2014 @ 16:30 - 18:00

MENJAR SA ÉS DIVERTIT, L’OBESITAT INFANTIL NO

La Encuesta Nacional de Salud 2011-2012 para la población infanto-juvenil (2 a 17 años), muestra un 26% con sobrepeso y 9% cob obesidad, es decir el 35% de los niños y jóvenes de Balears tienen exceso de peso, lo que supone 7 puntos por encima de la media nacional  (18.6% sobrepeso y  9.6% de obesidad). Si nos centramos en edades de 6 y 9 años, el 45% de los niños y niñas españoles tienen exceso de peso, cifras que llegan al 55% en hogares con bajos ingresos (ALADINO 2011).

El proper 28 de maig és el Dia Nacional de la Nutrició i enguany està dedicat a tractar i difondre el problema de l’obesitat infantil.

El Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de les Illes Balears-CODNIB (presentació) organitza unes conferències a Palma, Maó i Eivissa sobre l’obesitat infantil i les eines que tenim per tractar-la i prevenir-la. Estan obertes a a tots els interessats en conèixer com educar els nins i nines en hàbits alimentaris i estils de vida saludables.

FAPA Mallorca participam amb una intervenció sobre menjadors escolars, ja que el nostre paper com a famílies i com a APIMA es importantíssim.

Centre Cultural Sa Nostra

28 de maig – 18:30h

La nostra obligació tant a casa com a l’escola es vetllar per una correcta alimentació completa i saludable per els nostres fills i filles, i per això necessitam informació. Ara tenim una gran oportunitat per compartir els dubtes que tenim , sobretot al moment de gestionar un menjador escolar o de supervisar com ho fan des de el centre. És la nostra tasca.

Podeu consultar l’informe que el CODNIB ha el·laborat sobre menjadors escolarsen el què ens mostra que hi ha molta feina a fer als menjadors escolars.

Per aquest motiu, vos pregam en faceu difusió i vos animam a venir, tant a títol personal, com en representació de la vostra APIMA per transmetre i proposar amb coneixement de causa millores al menjador escolar de la vostra escola.

O no volem l’excel·lència als menjadors escolars?

Mostra els detalls

Data:
28 maig, 2014
Hora:
16:30 - 18:00

Recinte

Centre Cultural Sa Nostra
Carrer de la Concepció, 12
Palma, Illes Balears 07012 Espanya
+ Mapa de Google
Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: