FORMACIÓ

formacio2

En una societat com la nostra, en contínua i ràpida evolució, la nostra tasca com a pares i mares és, com a mínim, complicada. Els dubtes són molts, distints segons les famílies i canviants així com els nostres fills i filles van creixent.

La formació pot enfocar-se de distintes maneres: informació o discussió, reflexió o debat, però sempre és positiu per a tots tenir un espai comú, un punt de trobada on poguem créixer com a pares i mares. Més enllà d’un concepte clàssic d’escola de pares on el nostre paper sigui el d’aprenent, us animam a organitzar aquests espais de trobada on poguem ser, al mateix temps, alumnes, mestres i companys, on aprendre el que ens falta i compartir el que sabem.

Des de FAPA Mallorca us oferim cursos per a juntes directives, dissenyats des de l’experiència i amb la informació necessària per fer la nostra tasca amb seguretat i projecció de futur, xerrades per a famílies i distints recursos formatius.

CURSOS, orientats a la formació de la Junta de l’APIMA

  • Funcionament i gestió de l’APIMA
  • Assessorament comptable
  • La comunicació a l’APIMA
  • RGPD – Protecció de dades personals
  • FERYA: empoderament de les APIMA

FORMACIÓ 2018-19 -Inscripcions 


XERRADES i TALLERS, destinats a les famílies

 


Formació 2017-18

Formació 2016-17

Formació 2015-16

Formació 2014-15

Formació 2013-14

Formació 2012-13

Consulta tots els cursos i xerrades

 


1 comment

  1. Pere Bennassar

    Benvolguts companys. Som vocal de la junta de l’amipa de ceip joan mas de pollença. Estam intentant organitzar un servei de matinet per al curs vinent i hem sabut que hi ha ajuts o subvencions de la conselleria. En tenen vostes constancia? Ens poden referenciar aquestes subvencions? Moltes gracies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: