«

»

abr. 30 2013

9M PLANTA’T PER L’EDUCACIÓ

Benvolguts socis i benvolgudes famílies,

Després del 25A ens posam en contacte amb vosaltres per seguir treballant per una educació de qualitat i informar-vos sobre la VAGA-9M (9 de maig) de tota la comunitat educativaconvocada per la Plataforma estatal per l’educació, integrada per CEAPA, la nostra confederació.

Així doncs, des de FAPA convocam aquesta acció i ho feim amb el  consens de tota la nostra comunitat educativa. És la primera vegada que una acció així es du endavant a les Balears i la vostra participació és molt important.

Les famílies tenim motius de sobra per dur endavant aquesta acció. Hem patit i patim les conseqüències dels atacs a l’educació pública, els atacs de la normativa sobre la qual ningú no ens ha demanat parer i els atacs d’accions administratives contraproduents i partidistes a les quals no ens hauríem de resignar.

Per això, creiem que ha arribat el moment de PLANTAR-NOS i dir NO.

NO a la LOMCE, NO a més retallades, NO a l’exclusió, NO a la manca de diàleg, NO a la segregació per sexes, NO a fer més passes enrere… i ho volem fer el 9M, coincidint amb l’entrada de la LOMCE al Congrés dels diputats perquè és un moment important.

L’acció que vos proposam però no es limita a no dur els infants a escola. A més d’això i de participar a la manifestació que hi ha programada per l’horabaixa de dia 9 de maig, creiem que cada comunitat educativa i cada família ha de plantejar-se la possibilitat d’alguna altra acció complementària que ompli de contingut l’acció.

Les accions complementàries poden ser una cassolada, un dinar comunitari… o potser un taller de pancartes i cartells que serveixin per dotar d’identitat la MANIFESTACIÓ, donant-li el color i la força que ens caracteritza. Si teniu alguna idea innovadora i la voleu compartir la farem arribar als companys d’altres APIMA.

Per a facilitar la difusió i la vostra tasca al centre vos passam el cartell de la VAGA adaptat a la nostra comunitat autònoma i un material adjunt consistent en algunes frases – missatge que ens ajudaran a transmetre a les famílies perquè volem aturar la LOMCE o altres normatives autonòmiques que ens afectaran pel curs vinent.

La manifestació del 9M té previst el seu inici a les 18h a la Plaçad’Espanya i arribarà fins a Delegació de govern. Estaria bé quedar amb les persones de les pròpies comunitats per seguir el trajecte com a grup.

Estam segurs que la Conselleria d’Educació ens criticarà per aquesta acció però ja estam acostumats i l’únic que aconsegueixen és que tinguem la convicció de que anam pel bon camí.

Com ja sabeu, estam a la vostra disposició per compartir els vostres dubtes i la satisfacció de que no ens quedarem en silenci mentre posen en perill el futur dels nostres fills i filles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>