«

»

oct. 28 2021

DENUNCIAM L’AGRESSIÓ A LA DIRECTORA DEL CEIP GABRIEL VALLSECA

Denunciam per inacceptable l’agressió que ha sofert la directora del CEIP Gabriel Vallseca aquest dimecres 27 quan intentava protegir els infants d’una brega entre adults a la porta de l’escola, i li donam tot el nostre suport des de la nostra federació i les famílies que representa.

Els centres educatius han de ser espais de convivència i de protecció de tot l’alumnat, llocs on els nostres fills i filles aprenguin aquests valors, com a part inseparable de la seva educació. No es pot consentir que els docents que treballen i vetllen perquè així sigui rebin com a conseqüència agressions com la viscuda per la directora, ni cap altre tipus de violència. Tota la societat exigeix i espera molt dels docents, però això ha d’anar de la mà del respecte a la seva feina i a les seves persones.

Des de FAPA Mallorca agraïm la feina feta per la directora del CEIP Gabriel Vallseca i la seva actuació per protegir l’alumnat, i ens afegim a l’acte de reconeixement i suport que aquest matí li han donat els seus companys. De la mateixa manera, demanam que l’Administració posi els medis necessaris perquè situacions com aquesta no se tornin a repetir.

Agreden a la directora de un colegio de Son Gotleu durante una pelea entre clanes gitanos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: