«

»

gen. 07 2016

AJUDES DE MENJADOR – CURS 2015-16

menjador escolar
Tard però, finalment, el dia 31 de desembre la Conselleria d’educació va publicar la convocatòria d’ajuts de menjador al BOIB.

Les dates, molt similars a les de l’any passat, no ajuden gaire a que tothom se’n temi, així que serà molt important que les APIMA, altres entitats de representació de les famílies o els propis docents i equips directius en facem difusió.

 

El termini per a la presentació de sol·licituds comença demà dia 8 i acaba el 22 de gener, tenim dues setmanes.

A part de l’ampliació del termini en comparació a l’any anterior, les novetats positives són que la partida econòmica augmenta en 200.000 euros i enguany comptarem amb 1.100.000 euros entre els ajuts per qüestions socioeconòmiques (950.000) i  ajuts de menjador pels alumnes que fan servir el transport escolar (150.000).

La convocatòria 2015-16 també suprimeix la resolució per trimestres perquè no va aportar cap benefici i així s’agilitzarà el procediment d’adjudicació.

Des d’aquests enllaços accediu a:

Si teniu cap dubte, consultau al vostre centre o en cas de ser una APIMA també podeu contactar amb la Federació.

Haurem d’esperar a properes convocatòries perquè els ajuts es convoquin anticipadament com fan a altres comunitats autònomes i que les famílies que més ho necessiten sapin si rebran ajuts sense haver d’avançar uns diners que no tenen. Això serà pel mes d’abril de 2016, si la Conselleria compleix amb el seu compromís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: