«

»

febr. 23 2021

AJUTS EXTRAORDINARIS DE MENJADOR – CANVIS A IES

Segons ens ha comunicat la Conselleria d’Educació, hi ha hagut canvis a aquests ajuts i, en un principi, no estan disponibles per a tots els centres de Secundària.

A la reunió de la Mesa de Famílies se va acordar que tots els IES estaven inclosos en aquests ajuts però la Conselleria ha modificat el seu criteri, segons conversa d’ahir amb la directora general de Comunitat Educativa, Amanda Fernández, la DG de Comunitat Educativa. En una primera fases només s’inclouen els centres que tenen menjador escolar actiu i posteriorment se valorarà si ampliar a altres centres, així com s’està valorant fer una segona convocatòria.

FAPA Mallorca consideram que aquesta decisió no és la millor per fer arribar els ajuts a les famílies que ho necessiten, ni és l’acord al que se va arribar a la Mesa de Famílies. Hi ha un greuge comparatiu entre l’alumnat de Secundària amb necessitats: hi ha molts pocs IES públics amb menjador escolar, mentre que la majoria dels centres concertats sí en tenen. Aquest fet en aquest moment està provocant que només l’alumnat de secundària dels centres concertats poden accedir a ajuts per menjador, i des de FAPA Mallorca sempre hem reclamat que els ajuts han d’arribar a l’alumnat que el necessita, independentment de la tipologia de centre.

Ens sap greu la confusió que se pugui haver generat entre les famílies, però la difusió que hem fet des de FAPA Mallorca sempre ha estat segons la informació que hem tengut en cada moment. Dia 18 la Conselleria ens va enviar les instruccions per als centres on s’especifica que els centres destinataris són Infantil, Primària i Secundària, juntamente amb la carta a famílies, en base a les quals n’hem fet la difusió per arribar a totes les famílies possibles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: