«

»

març 24 2017

XXIX Assemblea FAPA Mallorca 2017

XXIX Assemblea General Ordinària

 

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

Arriba el moment de l’Assemblea anual i enguany a més tenim la responsabilitat d’elegir una nova junta directiva i cal assumir la part que ens pertoca. Ens adreçam a vosaltres, doncs, per demanar clara i directament, el que vosaltres demanau a les famílies de les vostres APIMA, vos demanam que ens deixeu fer una passa al costat, i que FEU UNA PASSA ENDAVANT i que us engresqueu a participar i si escau a formar part d’una candidatura.

Sabem que tots estam molt ocupats i sabem que és una feina un poc desconeguda, això segur que també li deis als vostres associats i associades, però si tots i totes consideram que FAPA és necessària per a les nostres APIMA, cal que FEU UNA PASSA ENDAVANT.

Les persones que hem duit la responsabilitat fins ara voldríem pensar que hem predicat amb l’exemple en aquest sentit, alguns duim més de 8 anys, i ens agradaria que lluny de reconeixements ens donàssiu el vostre suport assolint la part que us toca i FEU UNA PASSA ENDAVANT.

Si FAPA ha tingut i té sentit, si FAPA ha estat i ha de seguir essent un referent dins la nostra comunitat educativa ha estat gràcies a la tasca de tots i totes vosaltres, de cadascuna de les APIMA que cada dia heu fet una passa valenta i ara cal que FEU UNA PASSA ENDAVANT.

No temeu per la feina, estarem al vostre costat. La feina de les juntes ha estat sempre el que s’ha marcat cada junta i sempre des del respecte a la capacitat i dedicació que cadascú ha pogut oferir. Les MARES i els PARES sabem millor que ningú que no podem esperar que ningú ens tregui la feina, si nosaltres no tenim cura per FAPA ningú no en tindrà.

Ara és el moment companys, ara hem de saber si ens sentim preparats, si ens sentim responsables perquè FEU LA PASSA ENDAVANT que necessita la Federació.

La junta FAPA que ara acaba vol ser un suport per a qui vingui i voldríem fer un traspàs d’informació i de poder com cal, fins i tot compartir un temps dins la candidatura, però la junta actual no pot durar per sempre i a més no és bo per a la federació perpetuar-se.

Responeu-vos amb sinceritat si allò que tots demanau a les famílies des de les APIMA no és exactament allò mateix que demanam ara des de FAPA a les APIMA i, si podeu, sigueu generosos i responeu com us agradaria que us responguessin les famílies.

Res més, pensau que som moltes persones que participam al món de les APIMA i que, a FAPA entre tots podem dur la tasca compartida, sense angoixes, assumint el compromís de renovació que necessita la Federació per continuar creixent i fent bona feina.

FEU UNA PASSA ENDAVANT, VINE A LA JUNTA.

LA JUNTA DIRECTIVA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>