«

»

març 21 2014

ASSEMBLEA FAPA MALLORCA 2014

assembleaEl proper 28 de març ens tornam a reunir per celebrar la nostra

XXV ASSEMBLEA GENERAL 2014

28 de març – 20h

Hotel Ciutat Jardí, C/. Malta, 14 – Palma

Volem que aquesta assemblea sigui més participativa que mai i que la vostra veu sigui la protagonista, motiu pel qual us proposarem una dinàmica diferent. Cada any vos presentam la memòria i el projecte amb un discurs que sovient es fa massa llarg, sobretot per aquells que ja heu llegit la documentació que vos hem enviat amb antelació. Per això creiem que ens podem estalviar un temps preciós que aprofitaríem pel debat, si tothom ens amb antelació els papers que us hem adreçat.

La nostra intenció és dedicar el màxim temps possible al debat sobre els dos temes que vàreu proposar a la darrera reunió de presidents: els consells escolars després de l’aprovació de la LOMCE i els llibres de text, reutilització i canvis de currículum. És responsabilitat de tots els socis compartir la revisió de les nostres accions i reorientar el futur de FAPA Mallorca.

Vos esperam a tots el divendres 28 i recordau que el termini per confirmar la vostra assistència i enviar les certificacions dels vostres representants és dilluns 23 de març.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: