«

»

març 19 2013

CALENDARI ESCOLAR – COMUNICAT DE PREMSA

coapa_petitLa Confederació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de les Illes Balears (COAPA), que representa, a través de les FAPA de les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, a més de 250 associacions de pares i mares d’alumnes, ha presentat avui matí un escrit d’impugnació de la convocatòria del Consell Assessor del calendari escolar per no haver-se convocat en temps i forma segons estableix l’Ordre del Conseller d’Educació de 28 d’abril de 2005 on es crea i regula el Consell assessor del calendari escolar.

La convocatòria del Consell Assessor que estava prevista per avui matí va ser enviada als membres del Consell el passat dia 13 de març en document signat amb data 12 de març de 2013. Per tant, no compleix el mínim de 10 dies naturals d’antelació que estipula dita ordre. A més, no s’adjuntava la documentació necessària per tractar l’únic punt de la convocatòria: Presentació proposta calendari escolar 2013-2014.

Els membres del Consell Assessor, que representam organitzacions de distints àmbits de la comunitat educativa, no ens podem formar una opinió contrastada i representativa del nostre col·lectiu si no disposam de la documentació amb antelació per poder ser tractada en els nostres àmbits de decisió.

Aquesta és una nova mostra de la desconsideració i nul·la voluntat de l’Administració de permetre la implicació de la comunitat educativa en les decisions que afecten a l’educació i que ja s’ha produït en moltes altres ocasions on s’han ignorades les aportacions de la comunitat educativa a la normativa i el seu desenvolupament. El menyspreu de la Conselleria i el Govern cap als usuaris dels seus serveis, que som les famílies; els beneficiaris, que són l’alumnat i els que les han de dur a terme, funcionaris, directors i docents, està duent el nostre sistema educatiu a una situació insostenible que tendrà conseqüències en la formació i preparació dels ciutadans de les nostres Illes.coapa_petit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>