«

»

nov. 25 2014

Recollida de juguetes Reis 2015

Benvolguts companys,

Enguany ens tornam engrescar amb l’ONG Solidaris i la seva campanya de Recollida de Juguetes Reis 2015 pdf. L’any passat va ser un gran èxit i enguany volem repetir.

Per explicar-vos fins on és important la vostra implicació, vos adjuntam unes fotografies on podeu veure on culmina l’esforç d’aquesta ONG al llarg de tot l’any. El dia de la festa de Reis, on les bosses esperen preparades i plenes a més de 1300 nins d’un total de 800 famílies benefactores. Enguany uns quants més…

Reis2015 (2)Reis2015 (3)Hi va haver juguetes per a tots i totes, l’organització al carrer i dins la ONG per tal de que els infants no tenguessin que esperar massa, els animadors al carrer, música, berenar.. un any més, prova superada amb gran nota, i en part, gràcies a tots i totes els què vareu col·laborar recollint juguetes als vostres centres.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAEnguany vos demanam un esforç més, degut a la proximitat de Nadal i a l’espai que ja va quedant petit a la ONG, demanam a les famílies que les juguetes que aportin estiguin en tan bon estat com si fossin noves, o si poden com alternativa, comprar-ne una. No hi haurà temps ja per reparar i per això necessitem que ens ajudeu en la primera selecció o expliqueu molt bé a les famílies el que necessitam. Hem de posar-nos sempre al lloc de l’infant que va a la ONG a recollir la jugueta que possiblement serà l’única que rebrà… Com ha de ser la jugueta? Segur que ho enteneu.

Contactau amb FAPA Mallorca per a qualsevol aclariment: info@fapamallorca.org

Vos traslladam el nostre agraïment i el de l’ONG Solidaris per la vostra col·laboració a les campanyes que vos proposam.

Gràcies, moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>