«

»

des. 01 2019

Cases d’apostes i joc online

El futur dels nostres joves està en joc
Taula rodona – 18 desembre – 19h
CaixaFòrum, Palma

L’increment de cases d’apostes a les nostres barriades i pobles, la publicitat agressiva del joc online, l’augment de problemes derivats del joc d’atzar i l’edat cada vegada més jove dels jugadors fa d’aquest un tema que ens preocupa cada vegada més.

A continuació podeu consultar un mapa on podeu visualitzar la ubicació de les sales de joc i apostes i la dels centres educatius de Mallorca. S’ha elaborat amb informació publicada per la DG de Comerç de la Conselleria de Treball i Consum, i per la DG de Planificació i Centres de la Conselleria d’Educació, així com amb informació pròpia. Aquesta informació no pretén ésser exhaustiva ni precisa, sinó contribuir a donar una imatge de la situació actual als nostres pobles i barris.

Vos convidam a participar del debat i la taula rodona del proper 18 de desembre, al CaixaFòrum de Palma. Comptarem amb especialistes que ens mostraran l’estat del problema i explorarem possibles solucions.

L’addició al joc, el que molts anomenen la nova epidèmia del segle XXI, és un risc per als joves que cal conèixer, aprendre a prevenir-lo i saber com actuar com a societat i, més concretament, com a famílies.

Comptam amb vosaltres, és important que afrontem aquestes riscos i decidim com protegir els nostres joves i quina societat volem construir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: