«

»

juny 19 2015

Comunicat PSIB, PODEM i MES: mesures antiLOMCE

_fapa_logoAtès el contingut del comunicat de premsa de les forces polítiques PSIB, PODEM i MES sobre LES MESURES QUE PRENDRÀ EL NOU GOVERN DAVANT L’APLICACIÓ DE LA LOMCE pdf a la nostra comunitat, celebram amb satisfacció aquestes primeres manifestacions, ja que demostren una sensibilitat i una postura antiLOMCE que sintonitza amb el que hem reclamat des de la comunitat educativa i més concretament des del col·lectiu que representam al llarg dels darrers anys.

També volem expressar la nostra confiança en un futur govern que vol transmetre quines són les seves conviccions en matèria educativa per transmetre tranquil·litat en un moment delicat i esperam que entre TOTS poguem conduir la situació pel millor camí, aconseguint així un inici de curs responsable. Potser el que sí agrairíem és la constitució del nou Govern al més aviat possible per poder fil a l’agulla en l’elaboració i execució de les mesures necessàries, a més d’evitar més actuacions del govern en funcions.

Per la nostra part, com hem fet els darrers anys, continuarem treballant amb la resta de la comunitat educativa per a la paralització dels efectes de la LOMCE i per a la seva derogació en un futur pròxim.

La situació que vivim és molt complexa, per això el diàleg, el consens amb la comunitat educativa i la responsabilitat de tots nosaltres haurien d’orientar totes les nostres accions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: