«

»

abr. 28 2015

Contesporles – II Festival internacional del conte

contesporles

Benvolguts pares i mares,

aquest cap de setmana, 2 i 3 de maig, es celebra la segona edició del CONTESPORLES, Festival Internacional del Conte d’Esporles, una iniciativa ciutadana que omplirà Esporles de la màgia dels contes i que no ens podem perdre.

Els objectius del Contesporles i de Llegim en Família es creuen i van de la mà. El conte oral és la primera ocasió en què els pares i les mares “compartim històries” amb els nostres fills. Quantes vegades un conte, que hem començat d’una manera, va canviant amb les preguntes i “interrupcions” dels nostres fills!!

Al Contesporles podrem gaudir del contes de totes les maneres possibles.

Ja hem fet difusió de tota la seva programació per les xarxes socials, però no volem deixar de recomanar-vos que hi aneu. Podeu consultar al programa a http://issuu.com/contesporles/docs/programacontesporles2015 totes les activitats i espais.

Aquest cap de setmana, al Contesporles teniu un ventall d’activitats al voltant del conte que no vos les acabareu, podeu triar:

 • parades de llibres…
 • tallers d’estampació, d’il·lustració, manualitats…
 • exposicions, xerrades i conferències…
 • espectacles al carrer, música, teatre…
 • i contes, molts de contes, en diversos idiomes…

En podeu gaudir tota la família, però vos volíem destacar algunes activitats molt interessants per a noltros, les mares i pares.

“al Contesporles contam i reflexionam!”

Dissabte 2 de maig

 • 12 h. Conferència: “El viaje de los cuentos: de Los Silos a Esporles”. A càrrec d’Ernesto Rodríguez (Tenerife). Per a públic en general. Lloc: Sala d’Actes de Sa Fàbrica. Entrada gratuïta.
 • 16.30 h. Taller “Contar contes, un taller per narrar-me a mi mateix”. A càrrec de Pep Duran (Barcelona). Per a mestres, bibliotecaris i altres persones interessades. Horari: de 16:30 a 20: 00 hores. Lloc: Sala d’Actes de Sa Fàbrica. Entrada: 10’50€ (vegeu al programa els punts de venda).

Diumenges 3 de maig

 • 10 h. Conferència: “Els contes: lligams invisibles entre petits i grans”. A càrrec de Mercè Escardó (Barcelona). Per a públic en general. Lloc: Sala d’Actes de Sa Fàbrica. Entrada gratuïta.
 • 11:30 h. Taula rodona: “Cada conte, una mirada”. Modera: Ramon Bassa. Amb Pep Duran (Barcelona), Mercè Escardó (Barcelona) i Ernesto Rodríguez (Tenerife). Per a públic en general. Lloc: Sala d’Actes de Sa Fàbrica. Entrada gratuïta.
 • 16.30 h. Conferència: “La literatura infantil i fantàstica en la música rock”. A càrrec de José Ramón Hernández i Gabriel Serra. Per a públic en general. Lloc: Sala d’Actes de Sa Fàbrica. Entrada gratuïta.

Per als que tenim fills i filles més grandets, també hi ha tallers de còmics i una trobada de narradors gràfics:

Dibuixa Contesporles, trobada de narradors gràfics

 • Els nostres “dibuixants ambulants” preferits, en Feliu Renom i na Catalina Rigo, ens explicaran què és el col•lectiu “Urban Sketchers” i ens convidaran a dibuixar tot el que estigui passant a Esporles en aquest dia de festa al voltant del conte.
 • Amb Catalina Rigo i Feliu Renom, dibuixants ambulants. Per a totes les edats (menors acompanyats, com a mínim, per un adult)
 • Horari: d’11:00 a 14:00 – Lloc de trobada: sala infantil de la Biblioteca Municipal d’Esporles.

Vos ho perdreu?

Llegim en Família

llegimenfamilia_logo2

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: