«

»

abr. 25 2017

CONTESPORLES 2017

Acabam de gaudir d’un fantàstic Sant Jordi i ja ens espera una nova cita amb la lectura que no ens podem perdre: a Esporles, els propers 6 i 7 de maig, al CONTESPORLES, 3r Festival Internacional del Conte.

El Festival s’adreça a un públic que va de 0 a 99 anys i és que tant s’hi poden trobar activitats per a nadons com per a joves i adults.

L’escenari tornarà a ser tot el poble d’Esporles i el seu entorn: espais públics (places, carrers, Casa del Poble, sales d’actes i exposicions, etc.), comercials (bars, restaurants, botigues, etc.) i privats (cases, patis, tallers artístics, etc.)

Entre les activitats no hi faltaran els ja més que establerts “Contes a ca meva”, els “Contes al carrer”, la “Roda de contes” o el “Dinar i Sopar de Conte”. També hi haurà cercaviles, parades de llibres i el mercadet “Contesporles és artesà”, que contribuiran a crear un ambient ple de color i animació.

En total hi haurà 65 activitats, entre les quals:

  • 37 contacontes (12 dels quals “Contes a ca meva”, que tenen lloc a cases particulars)
  • 8 tallers
  • 3 espectacles teatrals
  • 14 activitats als carrers d’Esporles (entre elles el tradicional mercat de contes, exposicions, concerts, cercaviles… ) i excursions amb contes als voltants.
  • 8 activitats en idiomes diferents al català (en castellà, anglès, gaèlic i llenguatge de signes)

 

Podeu descarregar aquí el programa, consultar-lo online i veure les darreres novetats al  Facebook del Contesporles

A més de comptar amb la presència d’alguns dels millors contacontes de les Illes Balears, també hi participaran sis professionals de la narració oral  vinguts de fora, i guanyarà protagonisme la música relacionada amb els contes.

Entre les novetats hom pot senyalar els tallers per a famílies i l’espai de Microrelats “Conta-m’ho aviat”, organitzat pels alumnes i professors de l’IES Josep Font i Trias, que s’adreça a públic de totes les edats i serà un incentiu per estimular el gust per a la lectura i la creativitat literària dels joves i adolescents.

De les 65 activitats previstes,42 són de pagament i la resta gratuïtes. Per a les de pagament, les entrades es poden adquirir anticipadament a la llibreria Drac Màgic a Palma i a Fet per tu a Esporles, fins dia 2 de maig, i també durant els dos dies del Festival al Punt d’Informació situat al Passeig d’Esporles.

El Festival el promou i organitza l’Associació Cultural Contesporles, amb la col·laboració de l’Ajuntament,  i amb el suport de l’Agència Balear de Turisme, Colonya-Fundació Guillem Cifre, així com de la Biblioteca Municipal i diverses institucions i entitats, el Festival Internacional del Conte es celebra de forma biennal,  gràcies sobretot a l’esforç d’un nombrós grup de voluntaris i a la generositat dels contacontes i artistes que hi participen.

No us ho perdeu !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: