«

»

set. 27 2013

CONTRA LA IMPOSICIÓ DEFENSEM L’EDUCACIÓ – 29S

trajecteEn aquest inici de curs, el més complicat que recorda la nostra història, hem tingut l’ocasió de demostrar de quina pasta estan fetes les nostres associacions i fins on podem arribar les comunitats educatives si ens ho proposam.

Les famílies hem reaccionat amb responsabilitat i contundència perquè hem cregut amb allò que fèiem, hem cregut que calia defensar l’EDUCACIÓ dels nostres fills i filles i hem fet un front comú amb el conjunt de la societat.

Qui ens volia imposar la seva voluntat ens ha posat a prova i potser la nostra generació, per primera vegada, ha hagut de lluitar pels seus drets fonamentals i hem fet passes importants.

Però en totes les circumstàncies de la vida sempre arriba un moment puntual en el qual cal fer o cal dir, perquè aquell és el moment. Doncs, bé, el nostre moment ha arribat.

ARA i AQUÍ és on hem de fer sentir la nostra veu, recuperada i més forta que mai, per a reforçar la capacitat negociadora de la comunitat educativa davant l’administració, però sobretot perquè ningú dubti que reaccionarem contra qualsevol força que posi en perill els nostres drets i els valors que garanteixen un futur digne pels nostres infants.

Per tot plegat EL 29S HI HEM DE SER,  la cita és a la plaça d’Espanya per a compartir aquest moment històric, el nostre moment.

Estau pendents de la nostra web per a qualsevol novetat d’organització a l’apartat 29S.

També teniu molta informació a la guia per assistir a la manifestació de Díngola.

 

trajecte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: