«

»

des. 05 2013

DESAPAREGUDA MALÉN ZOE – 15 ANYS

malen zoe ortizAMB CARÀCTER D’URGÈNCIA, com a responsables d’una associació de mares i pares i d’acord amb la petició de suport de les APIMA de Calvià, VOS DEMANAM que en faceu difusió de la fotografia de Malen Zoe Ortiz, la jove de 15 anys que va desaparèixer el dia 2 de desembre.

Com vos podeu imaginar, la família està desesperada i per això vos proposam que des de les APIMA en facem la difusió que ens sigui possible: penjant cartells al centre, a les nostres webs, als correus o als usuaris de facebooks… perquè entre tots aconseguim que la seva cara sigui immediatament reconeguda.

En cas de tenir alguna informació adreçau-vos immediatament als cossos de seguretat més propers (Policia Local, Policia Nacional o Guàrdia civil) o telefonau al 112, com aconsella el cartell que vos adjuntam elaborat per www.sosdesaparecidos.es

Gràces per la vostra col·laboració. 

Més informació:

http://www.diariodemallorca.es/sucesos/2013/12/04/rastro-malen-chica-desaparecidacalvia/894802.html

malen zoe ortiz

1 comment

  1. García

    ¿Tampoco se ha encontrado el monopatín? puede ser que haya caído a un lateral del arcén y haya rodado hacia abajo y esté oculta por maleza? son muchos días ya. No sé si han salido a buscarla por las zonas verdes de los alrededores pero el caso es buscarla. Espero que que aparezca cuanto antes, porque esto debe ser un infierno para su familia y amistades pero especialmente para sus padres y hermanos.
    Estamos todos difundiendo a tope

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>