«

»

abr. 06 2015

El CEIB demana l’ajornament de l’aplicació de la LOMCE a ESO i Batxillerat

CEIBEl Consell Escolar de les Illes Balears, en sessió plenària de dia 1 d’abril, ha rebutjat els informes del president i la vicepresidenta sobre els Decrets i Ordres que estableixen i despleguen els currículum d’ESO i Batxillerat que la Conselleria vol implantar pel proper curs.

Distints consellers han presentat informes alternatius que han estat aprovats en els què argumenten i exigeixen l’ajornament de l’aplicació d’aquests currículums el proper curs, ja que no hi ha hagut temps abastament per un estudi adequat i suficient i per les conseqüències sobre les comunitats educatives (alumnes, docents i centres en general) que podrien provocar un caos organitzatiu.

Així doncs, més enllà d’interpretacions ideològiques, els 17 consellers escolars que han donat suport a l’ajornament dels currículum han valorat de forma responsable que el temps i les formes d’aquesta conselleria no eren els necessaris.

Els 17 vots responen en la immensa majoria a totes les entitats que dins el CEIB representen a membres directes de la comunitat educativa que són els que saben de la realitat dels centres. Han votat doncs en coherència i responsabilitat cap a l’educació dels alumnes: UIB, STEI, FE-CCOO, FETE-UGT, COOPERATIVES D’ENSENYAMENT, ANPE, USO, COL·LEGI DE DOCTORS I LLICENCIATS, CONSELL INSULAR DE FORMENTERA, ESCOLA CATÒLICA, CONFAECIB i COAPA BALEARS.

Són poques les ocasions en què el Consell Escolar de les Illes pren vertader valor i exerceix la seva tasca representativa de la comunitat educativa de les Illes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>