«

»

març 17 2014

ENCARA SÓN ÚTILS LES ASSOCIACIONS?

canalcoverlogo

Dissabte 22 de març es celebra una assemblea del Consell de la Societat Civil de Mallorca, on hi ha representades la majoria de les entitats i associacions que treballen per millorar les condicions el teixit social.

El tema principal de l’assemblea és el debat sobre la situació del moviment associatiu a Mallorca. FAPA Mallorca aportam el document “Per un nou alè democràtic a l’associacionisme” que servirà com a punt de partida per a al debat i la reflexió conjunta.

Podeu llegir algunes reflexions a l’article de’n Pep Valero, membre de FAPA Mallorca, a El Periscopi: Encara són útils les associacions?

FAPA Mallorca som molt conscients de que necessitam estructures de participació per exercir de manera efectiva la nostra ciutadania. En el nostre àmbit, treballam perquè les associacions de pares i mares serveixin per aquest finalitat de la millor manera possible, fomentant la seva creació, donant suport a les seves activitats i oferint la formació necessària amb els cursos de formació que es fan cada any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: