«

»

febr. 10 2015

Enquesta sobre la participació de les famílies

enquesta

Dins el marc de les Jornades Família i Escola, organitzades per la UIB i FAPA Mallorca, i amb l’objectiu d’analitzar i estudiar la participació de les famílies a l’entorn escolar vos presentam aquesta enquesta dirigida a les famílies.

S’ha realitzat amb el suport tècnic i professional de la Fundació GADESO i després de l’anàlisi de dades es publicaràn els resultats.

Esperam la vostra col·laboració perquè la mostra sigui el més representativa possible, responent, quan sigui possible, una sola enquesta per famíla i evitant duplicats.

Per poder tenir les dades analitzades a les Jornades, la data límit per respondre és dia 24 de febrer, i ho podeu fer de dues maneres:

Si teniu alguna consulta o suggeriment, estam a la vostra disposició.

Gràcies per la vostra implicació i pensau que aquesta feina és en benefici de tots.

Enquesta FAPA Jornades 2015 cara1Enquesta FAPA Jornades 2015 cara2

 

 

4 comments

1 ping

Anar al formulari de comentaris

 1. Toni Gomila

  He contestat l’enquesta però m’ha resultat excessivament tancada: no contempla la possiblitat de tenir fills en centres diferents, no distingeix primària de secndària de batxillerat, només demana per el curs present i no per l’experiència prèvia…

 2. admin

  Gràcies pels teus comentaris,

  En el disseny de l’enquesta amb la fundació Gadeso es va intentar equilibrar la seva extensió i les preguntes clau. De tota manera, recollim els teus suggeriments i esperam que els resultats ens ajudin a conèixer millor la relació entre la família i l’escola.

  FAPA Mallorca

 3. Maria Lluïsa

  Estic d’acord amb en Toni. Jo només tenc un fill a infantil i evidentment encara no llegeix, i de la meva enquesta se’n podria extrapolar una anàlisi esbiaixada, ja que en cap moment se’m demana quin curs fa el meu fill.
  Però bé, gràcies en tot cas per la feina feta!

 4. FAPA Mallorca

  Hola Maria Lluïsa,
  l’enquesta l’ha dissenyada GADESO, amb criteris professionals amb els què hem de confiar.

  L’anàlisi principal és el de la participació de les famílies de manera global, sense entrar en detalls. El valor final de l’enquesta és estadístic, pel que els casos particulars no desvirtuaran els resultats.

  Moltes gràcies pels vostres comentaris i per l’interès demostrat,
  FAPA Mallorca

 1. Enquesta sobre la participació de les famílies | APIMA Sa Marina

  […] Enquesta sobre la participació de les famílies […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>