«

»

març 12 2013

FAPA MALLORCA NO CRIDA A LA VAGA A LES FAMÍLIES

Benvolguts companys i companyes,

Després de veure el que diuen avui els mitjans de comunicació en relació a la vaga pels dies 13 i 20 de març convocada pels sindicats, vos volem REITERAR la postura de la Federació per evitar males interpretacions.

FAPA MALLORCA NO CRIDA A LA VAGA DE LES FAMÍLIES, tot i que entenem els motius dels professionals de l’ensenyament per anar-hi.

El que sí hem fet és demanar la participació de les famílies per a la MANIFESTACIÓ de dia 20, FORA DE L’HORARI LECTIU.

Vicenç Rodrigo – President de FAPA Mallorca

NOTA DE PREMSA de COAPA BALEARS

COAPA BALEARS ACLAREIX QUE LA VAGA DEL 13 I 20 DE MARÇ ÉS DE DOCENTS I NO DE FAMÍLIES TOT I COMPRENDRE I COMPARTIR ELS MOTIUS DE LA VAGA

La Confederació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de les Illes Balears (COAPA), que representa, a través de les FAPA de les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, a més de 250 associacions de pares i mares d’alumnes, per aclarir les informacions publicades als mitjans de comunicació, informa que la convocatòria de vaga que fan els sindicats d’ensenyament afecta als docents.

Tot i que comprenem i compartim els motius que han duit a aquesta convocatòria de vaga, COAPA Balears no ha fet cap crida a les famílies a no dur els seus fills i filles a escola els dies 13 i 20 de març, dies de vaga de docents, ni el dia 14 de març, dia de vaga convocada per la Plataforma d’Estudiants de les Illes Balears. La decisió de dur els fills i filles a escola és una decisió personal de cada família no vinculada a cap convocatòria feta per la COAPA ni les FAPA confederades.

La convocatòria conjunta feta ahir en roda de premsa és la de la Manifestació de la Comunitat Educativa de dia 20 de març a les 18 h que SI és conjunta dels sindicats STEI, UGT, CCOO, ANPE, COAPA i la Federació d’Estudiants de les Illes Balears.

Per a més informació:
Jaume Ribas – President de COAPA Balears Tf. 658 561 182
Vicenç Rodrigo – President de FAPA Mallorca Tf. 608 796 746

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>