«

»

gen. 26 2017

Fons Escolar d’Emergència Social 2017

Serveis Socials i Educació renoven el Fons Escolar d’Emergència Social per a famílies amb dificultats econòmiques

Segons el comunicat publicat, la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, i el conseller d’Educació i Universitat, Martí March, han presentat avui la nova convocatòria del fons escolar d’emergència social (FEES) per atendre necessitats urgents en els centres escolars de famílies amb dificultats econòmiques.

El curs passat s’assignaren 390.000€ a 290 col·legis i instituts de les Illes Balears, dels quals 80 no gastaren la seva partida, 120.494€. A aquest romanent se li afegiran 230.000€ al fons per al curs 2016-2017, a partir d’una aportació de 90.000€ de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i 140.000€ de la Conselleria d’Educació i Universitat.

Aquest fons ha d’ésser gestionat per una comissió del centre, vos recomanam que, si no ho heu fet, us poseu en contacte amb l’equip directiu per conèixer més detalls.

Des de FAPA Mallorca quedam a l’espera de veure com es desenvolupa el procés d’assignació d’aquest fons i vos pregam que vos poseu en contacte amb nosaltres si teniu algun dubte o incidència.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>