«

»

juny 24 2021

GRUP DE TREBALL D’ENTORNS ESCOLARS

Les famílies volem un entorn escolar segur i sà per als nostres fills i filles

El passat 21 de juny, FAPA Mallorca i Vianants Mallorca celebràrem una reunió amb associacions de famílies per crear un grup de treball sobre entorns escolars amb la finalitat de la creació de camins escolars, amb l’assistència de 14 associacions de 9 municipis de Mallorca: Binissalem, Costitx, Inca, Marratxí, Palma, Palmanyola, Sa Pobla, Santanyí i Sóller.

A les entrades i sortides dels centres educatius sovint ens trobam amb embussos i problemes de seguretat per l’aglomeració dels cotxes de les famílies, creant un entorn poc segur per als infants que, al mateix temps, provoca que les famílies no considerin segur que els seus fills i filles vagin caminant a l’escola.

Per això, a partir del mes de juliol començarem a crear la xarxa necessària per engegar activitats i projectes a partir de setembre, com itineraris pedagògics o la planificació de camins escolars, amb la participació de tota la comunitat educativa. Aquest grup vol ser el motor d’un canvi en la mobilitat als nostres pobles i ciutats, començant pels centres
educatius, i recuperar l’espai públic per als infants i tots nosaltres.

 

Si vols participar en aquest grup de treball posa’t en contacte amb projectes @ fapamallorca.org

 

Els nostres infants, al igual que la resta de ciutadans, tenen dret a la salut i a gaudir d’un entorn segur, uns drets que no s’estan respectant i que haurien de ser una prioritat per als nostres polítics. El principi de l’interès superior de la infància obliga a l’administració a posar els nins i nines al centre de les seves polítiques, més enllà d’interessos particulars.

Una ciutat millor per als infants és un ciutat millor per a tothom

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>