«

»

febr. 03 2015

Indignació de les AMIPAS de Sant Llorenç

La Conselleria d’Educació, amb la nova Consellera al davant, segueix mostrant el seu menyspreu per a la Comunitat Educativa, malgrat impliqui “donar plantón” a tres escoles, equips directius i AMIPAs, i a la regidora d’educació. Les bones paraules i somriures ja no convencen a ningú. Aquesta és la carta que ens han fet arribar mostrant la seva indignació.

Indignació de les AMIPAS del terme municipal de

Sant Llorenç des cardassar

pdfAhir era el dia en que la Comunitat Educativa formada per les escoles de Sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç, havien estat citats per part de la Consellera Núria Riera.

Equips directius, AMIPAs, Batle, la regidora d’educació i cultura i la regidora de formació, ocupació i participació ciutadana del municipi, es van dirigir a la reunió programada, però la seva sorpresa fou que en haver arribat, la seva secretària els va informar que la Conselleria no hi era, i que la reunió feia dies que havia estat anul·lada. El fet és que cap dels representants del municipi llorencí no tenien cap constància, i no havien rebut cap classe d’informació de l’anulació de la reunió.

Però la seva sorpresa i indignació fou encara major, quan se’ls va informar que la Sra. Consellera no era ni tan sols a les Illes, sinó que era a la fira de turisme (FITUR) de Madrid.

Aquest fet, sumat a que ja són tres les reunions anul·lades amb la Consellera,  crea a les AMIPAs un sentiment profund d’indignació cap al discurs de diàleg i consens que vol fer veure la Sra. Núria Riera. Les AMIPAs del municipi de Sant Llorenç li demanen a la Consellera que si realment està interessada en parlar, les associacions estan obertes al diàleg, i en disposició de mantenir una reunió amb ella, en aquest cas, al municipi de Sant Llorenç.

 Signat:

 AMIPA CEIP Punta de n’Amer

AMIPA CEIP Sant Miquel

AMIPA CEIP Mestre Guillem Galmés

 

Sant Llorenç, divendres 30 de gener de 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: