«

»

abr. 02 2019

Jornades Famílies per la inclusió educativa

Jornades Families x la inclusio - cartell

Us convidam a les Jornades Famílies per la inclusió educativa el propers 12 i 13 d’abril a Sala Magna de l’edifici Guillem Cifre de Colonya, campus de la UIB, coorganitzades pel Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació (PAPE-UIB), l’IRIE i FAPA Mallorca.

La vertadera inclusió de tot l’alumnat dins el nostre sistema educatiu és una fita que ens uneix a tots i totes. Sabem que cada un de nosaltres hi treballam de valent al nostre dia a dia per avançar en aquest dret dels infants i joves, que malauradament no sempre és tan complet com es mereixen ni tan extès com caldria.

Aquestes jornades pretenen aprofundir en la realitat i el futur de la inclusió educativa i donar visibilitat a les famílies que lluiten i defensen una educació realment inclusiva per als seus fills i filles a les aules i centres d’Educació Infantil, Primària i Secundària de les Illes Balears.

ACTUALITZACIÓ – VÍDEOS DE LES JORNADES

Les Jornades són gratuïtes amb inscripció prèvia a la web de l’IRIE

Es poden seguir en línia a:
<https://canal.uib.cat>
<https://www.youtube.com/user/UIBuniversitat>

PROGRAMA

VÍDEOS DE LES JORNADES

Podeu veure els vídeos de les jornades que ha publicat el Servei de Recursos Audiovisuals de la UIB, a la seva web o a continuació:

Conferència inaugural: «El dret a l’educació és el dret a l’educació inclusiva», a càrrec del doctor Ignacio Campoy, professor titular de Dret a la Universitat Carlos III de Madrid.

Taula rodona: Experiències d’inclusió

Taula rodona: Barreres i facilitadors per a la inclusió. 

Conferència de clausura: «La lluita per la inclusió», a càrrec de la senyora Irene Ripoll, vicepresidenta d’APIES.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>