«

»

Abr 02 2019

Jornades Famílies per la inclusió educativa

Jornades Families x la inclusio - cartell

Us convidam a les Jornades Famílies per la inclusió educativa el propers 12 i 13 d’abril a Sala Magna de l’edifici Guillem Cifre de Colonya, campus de la UIB, coorganitzades pel Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació (PAPE-UIB), l’IRIE i FAPA Mallorca.

La vertadera inclusió de tot l’alumnat dins el nostre sistema educatiu és una fita que ens uneix a tots i totes. Sabem que cada un de nosaltres hi treballam de valent al nostre dia a dia per avançar en aquest dret dels infants i joves, que malauradament no sempre és tan complet com es mereixen ni tan extès com caldria.

Aquestes jornades pretenen aprofundir en la realitat i el futur de la inclusió educativa i donar visibilitat a les famílies que lluiten i defensen una educació realment inclusiva per als seus fills i filles a les aules i centres d’Educació Infantil, Primària i Secundària de les Illes Balears.

Les Jornades són gratuïtes amb inscripció prèvia a la web de l’IRIE

Es poden seguir en línia a:
<https://canal.uib.cat>
<https://www.youtube.com/user/UIBuniversitat>

PROGRAMA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: