«

»

abr. 27 2017

Nova Junta Directiva 2017

El passat 8 d’abril de 2017 a l’Assemblea extraordinària de FAPA Malllorca es va renovar la Junta Directiva i el 25 d’abril es varen elegir els càrrecs de la nova.

Ens volem presentar i esperam que la nostra feina, sempre des del respecte, la il·lusió i el temps que puguem aportar tots els membres de la nova junta, sigui profitosa per a tots. Continuarem donant suport a les APIMA, als projectes ja iniciats i desenvolupats per l’anterior Junta (com són, “Llegim en família”, “FERYA”, “Solidaris”, entre d’altres). Crearem nous projectes, i sobretot, vetlarem pels drets de les APIMA i dels nostres fills i filles, fent visible la vostra opinió.

Agraïm la vostra confiança dipositada i esperam la vostra col·laboració, per fer més àgil i més real el creixement i el bon desenvolupament de la nostra federació. Entre tots aconseguirem una millor educació i un millor futur per als nostres infants, perquè siguin persones íntegres, independents, amb sentit crític, solidari i col·laboratiu.

Agraeix personalment a tots els membres de la Junta, per formar part d’aquest equip i especialment als nous membres, perquè han fet una PASSA ENDAVANT amb la generositat, el compromís i la responsabilitat de fer feina plegats.

Aquesta Junta es reuneix el primer dijous de cada mes i totes les APIMA federades estan convidades a assistir-hi i conèixer-nos personalment i la nostra feina diària. Tots els membres d’aquesta Junta formam part de diferents APIMA, som pares i mares implicats, que de manera voluntària i desinteressada feim feina per millorar l’educació i la societat dels nostres fills.

La vostra opinió i les vostres inquietuds ens interessen molt.

Estam a la vostra disposició.

Junta Directiva

Presidenta Gloria Ferrer IES J.M. Thomàs Palma
Vicepresident Albert Lobo CEIP Rafal Vell Palma
Secretari Toni Fullana CEE Son Ferriol Palma
Tresorera Verónica Martínez CC Es Liceu Marratxí
Interventora Teresa Lagar CEIP Gaspar Sabater Palmanyola
Vocals Vicenç Rodrigo IES Sureda i Blanes Palma
Alícia García CEIP Llorenç Riber Campanet
Mateu Marcús CEIP Badies Llucmajor
Manuel Cáceres CEIP Establiments Palma
Vocals assessors Cristina Conti
Helena Inglada
Miquel Àngel Guerrero
Elisa Pons

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: