«

»

jul. 14 2017

Les proves PBAU de setembre: una rectificació necessària

FAPA Mallorca vol expressar la seva satisfacció davant de la rectificació per part de la UIB de la presa en relació a la modificació de dates de realització de les proves PBAU de la convocatòria de setembre. Recordem que fa pocs dies havíem conegut pels mitjans de comunicació es produeix un canvi i les proves es realitzaran els dies 5, 6 i 7 de setembre enlloc dels dies 6, 7 i 8 com estava previst i era allò previst pels centres, per l’alumnat i per les famílies. Com vàrem manifestar públicament i també vàrem trametre a la pròpia Universitat des les Illes Balears ens resultava estrany aquest canvi totalment improvisat, en ple mes de juliol i en un període on el contacte amb els afectats pot ser bastant complicat per part dels centres. A més, pareixia un canvi que no ha estat consultat amb els centres educatius ni amb la pròpia Conselleria d’Educació i que implicava complicacions administratives i una pressió afegida en relació a l’alumnat que s’havia d’examinar de les proves extraordinàries de setembre. Finalment també recordem que la motivació del canvi ens resultava totalment estranya i sense fonament.

Per tot això, la rectificació era la proposta que la nostra federació havia transmès a la UIB i trobem encertada la seva decisió i esperem que, en el futur, decisions que afecten de manera tan directa als nostres fills i filles es prenguin amb bons motius, sense precipitacions i de manera raonada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: