«

»

abr. 20 2014

LES COMUNITATS EDUCATIVES DESMENTEIXEN LA DIFUSIÓ DEL CÒMIC ENTRE L’ALUMNAT

Comunicat Comunitat Educativa IES J. Sureda i Blanes

IES JSB notícia el mundoL’APIMA, l’associació d’alumnes, els membres de l’assemblea de docents i la direcció de l’IES Josep Sureda i Blanes en representació de la comunitat educativa del centre han manifestat en nota de premsa que, en relació a la notícia publicada al diari EL MUNDO, titulada “Denuncian un cómic crítico con el Govern y repartido en al menos dos centros educativos”, no tenen constància que s’hagi presentat cap reclamació davant aquests òrgans respecte de la distribució de cap publicació entre els alumnes, com han assenyalat a les seves declaracions la Fundació “Círculo Balear”-FCB i l’Institut de Política Familiar-IPF.

No hi ha doncs cap indici que s’hagi produït cap incident relatiu a allò que afirmen les entitats denunciants.

Malgrat això, la directora del centre, la presidenta de l’APIMA, la presidenta de l’associació d’estudiants i els representants de l’assemblea de docents al centre insten a les famílies suposadament afectades a contactar amb els representants de la comunitat educativa, que sembla la forma més lògica d’iniciar una reclamació, es duran a terme les actuacions oportunes per aclarir els fets suposadament ocorreguts.

Comunicat AMIPA IES Son Ferrer

amipa_sonferrerEn el AMIPA IES Son Ferrer queremos hacer saber que la noticia que se ha publicado tanto en El Mundo, en La Gaceta y en IB3 donde afirman rotúndamente y sin ofrecer ni una sola prueba al respecto, que en el IES Son Ferrer los profesores han repartido ejemplares del cómic titulado “Els tentacles de les tenebres”, supone una grave injuria sobre los docentes de este centro.

Hemos estado indagando y preguntando a nuestros hijos, amigos de nuestros hijos y familiares y a ninguno de ellos les han dado ningún cómic [segueix llegint]

 

Comunicat Assemblea professors IES Son Ferrer

L’Assemblea de professors de l’IES Son Ferrer vol desmentir la informació apareguda al diari El Mundo Baleares on s’assegura que en aquest centre s’han repartit als alumnes exemplars del còmic Els tentacles de les tenebres, la qual cosa és falsa i no ha estat contrastada en cap moment per periodistes d’aquest mitjà d’informació, que no s’han posat en contacte amb nosaltres per poder verificar-ne l’autenticitat i que a més sembla fonamentada en falses acusacions aparegudes a les xarxes socials. Volem manifestar, també, la nostra preocupació davant la publicació d’aquest tipus de notícies que semblen tenir com a únic objectiu l’enfrontament amb la resta de la societat i que no deixen de ser, des del nostre parer, calúmnies i difamacions i per la qual cosa demanam una rectificació del diari El Mundo Baleares i també al locutor d’IB3, ja que creim que atempta contra el nostre prestigi i honor com a treballadors d’un centre públic. Per últim, som molt conscients que el còmic esmentat està adreçat a adults i que per res del món se’ns ocorreria difondre’l entre els alumnes.
El presentador del Faristol, un cop aclarits els dubtes per l’Assemblea, encara persisteix en les acusacions calumnioses als docents, reafirmant que s’han repartit el que denomina ‘pamflets de propaganda partidista’ i com a un acte groller d’atac a la neutralitat política. Els dos centres calumniats, IES Son Ferrer i IES Sureda i Blanes, reproven l’actitud poc neutral del periodista, que falta a la veritat quan fins i tot El Mundo ja mesura les seves paraules.
Us adjuntam l’enllaç on, a partir del min. 3 Benet Oliver, a l’editorial de El Faristol calumnia docents sense tenir en compte la paraula de docents i pares. Una mentida molt perillosa que hauria de rectificar.
http://ib3tv.com/carta?id=0228434b-cb0a-4598-b36e-6a31b4135008 

Assemblea de professors de l’IES Son Ferrer

 

1 comment

  1. Antonia

    a aquest enllaç trobau el desmentit de l’altre IES mentat tant per El Mundo com per IB3, el IES Son Ferrer:
    http://assembleadocentsib.blogspot.com.es/2014/04/lassemblea-de-docents-de-son-ferrer.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>