«

»

nov. 02 2015

Llegim en Família – Reunió informativa

llegimenfamilia_logo2

Benvolgudes APIMA,

el curs passat engegàrem Llegim en Família, una proposta a la qual molts de vosaltres us adheríreu ràpidament. Després de l’experiència pilot del primer any, el nostre objectiu per a aquest curs és donar continuïtat al projecte, amb més activitats emmarcades dins el programa i fer-lo créixer amb les vostres aportacions.

Us convidam 7 de novembre a les 11h a una reunió informativa a la Llibreria Lluna, Palma, per explicar-vos millor el projecte, les activitats d’aquest curs i conèixer-nos per fer un intercanvi d’inquietuds i d’experiències.

Us recordam que els objectius principals del programa són:

  • Promoure l’èxit escolar des de l’entorn familiar.

  • Fomentar la implicació i participació de les famílies a l’àmbit escolar, com a part activa en l’educació dels seus fills i filles.

  • Millorar la integració entre l’APIMA i el centre escolar amb la realització de projectes conjunts i de manera coordinada.

Des de FAPA Mallorca us oferim l’assessorament i els materials que necessitau per promocionar el programa i, com a APIMA adherida, simplement us demanam el vostre compromís:

  • Donant a conèixer el programa a les famílies i el centre: circulars, cartells, web, xarxes socials…

  • Fent arribar a les famílies el material de difusió del programa.

  • Organitzant en el vostre centre alguna de les activitats que vos proposem.

  • Col·laborant amb l’avaluació i millora del programa.

Seguim treballant tots plegats per aconseguir l’èxit educatiu dels nostres fills.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>