«

»

juny 05 2020

MESA DE CONCILIACIÓ I MESURES URGENTS

APROVACIÓ DE MESURES EXTRAORDINÀRIES PER A LA CONCILIACIÓ

CREACIÓ DE LA MESA DE CONCILIACIÓ DE LES ILLES BALEARS 

RECLAMACIONS URGENTS I HISTÒRIQUES

FAPA Mallorca duim reclamant des de l’inici de la desescalada mesures que permetin la conciliació familiar i laboral, una cop iniciada la reactivació de sectors laborals i amb les escoles tancades. El passat dia 1, la presidenta Francina Armengol ens va rebre per tractar aquest problema, una reunió on li transmetérem la necessitat de mesures urgents i immediates i la necessitat de dissenyar un pla a llarg termini, amb la participació de totes les institucions i els sectors empresarial i social.

Avui el Consell de Govern ha aprovat un conjunt de mesures extraordinàries en aquest sentit i la creació de la Mesa de Conciliació de les Illes Balears per elaborar un Pla de Conciliació, formada pel Govern, els Consells Insulars, FAPA Mallorca, la FELIB, Ajuntament de Palma i representants del tercer sector social i de la Mesa de de Diàleg Social.

FAPA Mallorca estam satisfets d’aquest anunci, en resposta a unes necessitat urgents, i de la creació d’una Mesa de Conciliació, una demanda que fa temps que la nostra federació ha fet públicament, i a la qual participarem amb la intenció de millorar l’atenció dels infants i joves, i la vida de les famílies.

Confiam i esperam que les mesures anunciades, el foment de les escoles d’estiu i ajudes directes a famílies, afegides a la subvenció del Consell de Mallorca en el mateix sentit i l’esforç dels ajuntaments, ajudin a millorar la situació excepcional en què ens trobam,  i  superar millor la crisi actual.

La nostra federació seguirem treballant per ajudar a les associacions i famílies a superar aquest moment, tan directament com impulsant i col·laborant amb polítiques educatives i socials enfocades en el bé comú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: