«

»

maig 17 2014

19 i 22 DE MAIG – MOBILITZACIONS UNITÀRIES

Ens acostam a final de curs i seguim treballant dia rere dia als nostres centres per dur endavant les responsabilitats que ens imposa la rutina, per fer que totes les complicacions amb que ens hem hagut d’enfrontar afectin el menys possible als nostres infants.

Malgrat això, tots som molt conscients que no ha estat un curs normal i que només gràcies a la unitat i a l’esforç de les comunitats educatives hem pogut seguir endavant perquè la Conselleria i el Govern no han fet més que complicar la situació.

Amb aquest sentit de la unitat, diferents col·lectius de l’àmbit educatiu i d’altres vos proposam dues accions perquè la nostra veu es segueixi sentint:

CALLAREM FINS QUE ENS ESCOLTEU link-blue19maig2014

 una concentració silenciosa dilluns 19 de maig a les 19 hores, davant el Consolat de Mar [més info]

EN EDUCACIO ANAM AL REVES D’EUROPA link-blue22maig2014

manifestació dijous 22 de maig a les 19 hores, des de Delegació de Govern fins el Consolat de Mar [més info]

 

 

Malgrat la gran feina feta fins ara, cal un esforç per assistir a aquests actes unitaris perquè, ara més que mai, la nostra presència i la nostra veu és necessària i ningú pot ocupar el lloc de ningú.

Silenci i clam pel diàleg a l’educació

Article den Pep Valero a El Periscopi

I vos deixam aquest recull d’imatges per no oblidar que Seguim lluitant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>