«

»

maig 30 2016

Motxilles Solidàries 2016

Un any més llançam la campanya Motxilles Solidàries amb Antics Solidaris i Cooperatives d’Ensenyament. La vostra bona resposta  fa que tornem a posar-la en marxa. Ja seran més de 1000 nins i nines que s’hauran beneficiat del material que repartim.
motxilles_titol

La situació no ha millorat, massa alumnes necessitaran nou material escolar per començar el proper curs en les mateixes condicions que els seus companys, per això vos demanam la vostra col·laboració en l’edició de Motxilles Solidàries d’enguany.

COM PARTICIPAR

Són moltes les famílies que compren motxilla nova i estoig cada curs escolar. Per això, vos demanam que a final de curs, el darrer dia, deixeu la motxilla que ja no usaran més els vostres fills/es a l’escola. Les farem arribar tant als nins i nines beneficiaris dels “Solidaris”, com a altres escoles que ens ho demaneu, si és que teniu famílies amb aquesta necessitat.

Per enguany, de cara a l’inici del curs 2016/2017 vos demanam un esforç més. Voldríem contribuir a que tots els nins i nines comencin el curs amb material escolar nou. Hem pensat que facilitaria la recollida que ens centràssim en un material, així que vos proposam la recollida d’un o dos articles dels següents de la llista. Cada AMIPA participant ens pot comunicar quina és la seva tria i així fem una recollida variada, a més de les motxilles usades en bon estat que se puguin aportar.

Els materials que necessitam són:

 • retoladors, capsa 10 o 12 colors
 • llapis, capsa 10 o 12 colors
 • barres de cola
 • ceres gruixades, capsa 10 o 12 colors
 • ceres fines, capsa 10 o 12 colors
 • carpetes (DIN A4)
 • quaderns de quadres (DIN A4)

L’únic que heu de fer és coordinar al vostre centre la recollida del material i donar-li difusió ja sigui amb el cartell que podeu descarregar al final de la pàgina o una circular informativa. Vos adjuntam el cartell de la campanya i un model de carta per informar a les famílies word perquè l’adapteu com trobeu.

En aquest projecte hi col·laboren FAPA Mallorca, l’Associació d’antics alumnes de Montesion “Solidaris”, les Cooperatives d’ensenyament i si voleu vosaltres, com a APIMA solidària.

Per coordinar la recollida i aclarir dubtes posau-vos en contacte amb info @ fapamallorca.org – 971432131/ 678674717 (Cristina  Conti)

DONATIUS ONG Solidaris – ES19 0487 2099 1120 0001 6218
Concepte: APORTACIÓ MOTXILLES SOLIDÀRIES

motxilles2016

2 pings

 1. Alternativa Solidària | Sindicat Alternativa Docent

  […] -Motxilles solidàries. http://www.fapamallorca.org/motxilles-solidaries-2016/ […]

 2. Alternativa solidària: Motxilles solidàries | Sindicat Alternativa Docent

  […] Ens posarem en contacte amb ells per poder fer l’aportació al seu projecte i, a més, us animem a participar-hi individualment.   Podeu trobar més informació a: http://www.fapamallorca.org/motxilles-solidaries-2016/  […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: