«

»

nov. 05 2013

MOTXILLES SOLIDÀRIES, GRÀCIES!!

motxilles solidariesBenvolguts amics,

Volem agrair-vos la vostra participació a la campanya “motxilles solidàries” que iniciàrem a finals de curs i que, amb l’èxit obtingut, ha tengut als Solidaris fins ara repartint material escolar a més de 240 nins i nines.

Si bé des del principi sabíem que tendríem una bona resposta part vostra, la sorpresa va anar creixent en veure la implicació no sols de les APIMA, sinó del mitjans de comunicació, d’escoles públiques i privades i d’altres entitats.

A final de curs vàrem anar recollint les motxilles usades dels vostres fills i filles i el material escolar que aportàveu. Durant l’estiu, el classificàrem, netejàrem i preparàrem per començar a repartir-lo la primera quinzena de setembre.

També vàrem rebre la donació de l’editorial Vicens Vives de 100 estoigs. Agua Bar va dedicar el seu dissabte solidari de setembre a la nostra campanya, recaptant 180€ que dedicàrem a comprar més material escolar. Les Jovintuts Socialistes enguany ens han duït tot el material escolar que han recollit l’octubre per tota l’illa i ha completat el que necessitaven els nins i nines beneficiaris del projecte “Aliments i Solidaritat” de l’ONG Solidaris.

  

Per tot això, només ens falta donar-vos les gràcies per l’ajuda que heu donat a aquestes famílies, que han rebut el material amb un gran agraïment, ja que moltes d’elles, a hores d’ara, encara no han pogut comprar ni els llibres del curs.

Com a organització de famílies, ha estat un luxe poder ajudar a famílies ben properes a tots noltros, companys dels nostres fills i filles.

 

Si teniu interès en conèixer com funciona l’ONG Solidaris, llegiu l’article “Aliments i Solidaritat” pdf o enviau-nos un correu amb el vostre telèfon de contacte i vos convidarem a visitar-la.

Com l’experiència ha estat molt positiva, i les necessitats de les famílies encara continuen, vos convidam a ajudar-les amb la campanya de Nadal “Cap Nin Sense Jugueta”, de la què vos donarem més informació aviat.

 

 

1 ping

  1. Pels Reis, CAP NIN SENSE JUGUETA. | amipaiesramonllull

    […] uns mesos vàrem iniciar la campanya de les “motxilles solidàries” que sens dubte ha estat un èxit, ja que hem pogut repartir motxilles i material escolar entre […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>