«

»

abr. 12 2017

PASSAT I FUTUR DE FAPA DESPRÉS DE L’ASSEMBLEA GENERAL

Dissabte dia 8 d’abril FAPA Mallorca va celebrar la seva assemblea ordinària per retre comptes de la seva activitat durant el 2016 i per plantejar als seus membres els seus projectes en relació a l’any 2017.

Com sempre el llistat d’activitats, de feines, de reunions, de consultes, de problemes que s’han intentat solucionar, etc. és llarg i extens i no ho és més per una qüestió bàsica: FAPA Mallorca és allò que són els seus membres i té les limitacions que tenen els seus membres, principalment en la qüestió del temps.

Tot allò que es fa és perquè els seus membres, des de les seves AMIPES, des de la junta directiva, dediquen el seu temps lliure, el temps del que qualsevol de nosaltres podem disposar a intentar millorar l’educació dels nostres fills i filles.

Per això, allò que no s’ha pogut fer, allò que no s’ha pogut solucionar és producte de les limitacions inherents al voluntariat. Per tant, a l’assemblea es va plantejar que com qualsevol altre projecte FAPA Mallorca necessita persones que estiguin disposades a dedicar aquest temps, a no posar-se excuses, a dir que, tot i que voldríem dedicar més temps als nostres fills i filles, que tot i que voldríem dedicar-nos més temps a nosaltres mateixos, decidim lliurement dedicar aquest temps als nostres fills i filles però també als fills i filles dels altres, a fer que allò podem per a les generacions actuals però també per a les generacions que encara han de venir.

Per tot això, donem l’enhorabona a totes les persones que s’han decidit a formar part d’aquest projecte, de la seva junta directiva, dels seus projectes, de les seves il·lusions i que donen una passa valenta per aconseguir que la federació perduri però que també es continuï adaptant a les noves demandes i a les noves realitats.

Però, si parlem de la nostra assemblea, no hem d’oblidar a la gent que mai deixarà d’estar vinculada al món educatiu, a la gent compromesa, a la gent que ha dedicat el seu temps i les seves energies a lluitar però també a proposar com fer millor les coses, a transformar en realitats allò que només estava en la imaginació i, en resum, a fer que el nom de FAPA Mallorca sigui reconegut per qualsevol membre de la comunitat educativa com un sinònim de valentia, de dedicació, d’esforç, de consens i de debat. Per tot això, donem les gràcies a tots els membres de la federació que deixen d’estar en primera filera de la reivindicació però sense abandonar mai la lluita. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>